Lammegryde med ris
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Indsendt : Red : |
|
|
Kødet tørres grundigt med en hårdt opvredet klud og skæres i smalle strimler.
Løg og hvidløg pilles, ingefæren skrælles.
Løg og ingefær hakkes fint.
Smørret smeltes, og kødet brunes ad flere gange. Løg og ingefær vendes i, og hvidløgsfeddene presses ned i gryden. Tomatpuréen røres i, og alt simres sammen i 2 minutter. Krydderierne og 1 L vand tilsættes, alt bringes i kog og koges derefter 30 minutter for svag varme. Risene røres i efter de 30 minutter, og alt koges under låg og for svag varme i 20 minutter og smages derefter til med salt og peber. Mynten skylles, slynges tør, bladene plukkes af stilkene og snittes i fine strimler. Kanelstangen tages op af gryden, og den snittede mynte drysses over. |
|
Opskriften er vist 9255 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne