Kogt torsk i stegeso
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kabliauen i skiver og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Drys salt på.
Hæld eddike og vand over og tilsæt peberkorn og laurbærblad.
Kog torsken under låg ved 200 grader C. varmluft i ca. 30 minutter.
Hæld fiskesuppen fra og jævn den. Smag den til med sennep og kom lige inden anretningen en klat koldt smør i. Til torsken kan der foruden hvide kartofler gives hakket, hårdkogt æg, høvlet peberrod og smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 43750 gange,
og udskrevet 778 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne