Kogt torsk i stegeso

Kogt torsk i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kogt torsk i stegeso, billede 4 Kogt torsk i stegeso, billede 1 Kogt torsk i stegeso, billede 2 Kogt torsk i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kabliau (torsk) Med Kabliau (torsk) mener vi stor torsk uden hoved og hale, altså det gode midterstykke af torsken.

Det indeholder ca 10% ben og skind.
1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Peberkorn, sorte
   
  Sovs:
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Skær kabliauen i skiver og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Drys salt på. Hæld eddike og vand over og tilsæt peberkorn og laurbærblad. Kog torsken under låg ved 200 grader C. varmluft i ca. 30 minutter.

Hæld fiskesuppen fra og jævn den. Smag den til med sennep og kom lige inden anretningen en klat koldt smør i.

Til torsken kan der foruden hvide kartofler gives hakket, hårdkogt æg, høvlet peberrod og smeltet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 43833 gange,
og udskrevet 779 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3101 (738 kcal)
KJ pr. Pers. 775 (184 kcal)
Vægt ialt 1175 gram
Vægt pr. Pers. 293 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 263 KJ (62 kcal)
Protein 14.4 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu