Vildtragout (Stegeso)
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt : |
|
|
Skær kødet ud i skiver og spæk stykkerne.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Kom fløde og bouillon ved og steg kødet i 1 ¼-1½ time ved 220 grader.
Kom de skiveskårne champignonstykker i de sidste 15 minutter.
Jævn saucen og smag den til.
Farv den med kulør.
Server ragouten med spaghetti eller kartoffelmos
|
|
Opskriften er vist 30534 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne