Dyrekølle i kirsebær (Stegeso)
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : Red : |
|
|
Gnid køllen med salt og peber og læg den i den gennemfugtede stegeso.
Dæk kødet med tynde spækskiver, der evt. holdes fast med kødpinde.
Læg de udstenede kirsebær ned ved kødet og hæld saften ved. Steg køllen i ca. 1 ¼ time. Jævn skyen og farv den evt. lidt med kulør, hvis farven er for trist. Spis løse ris eller kartofler til. |
|
Opskriften er vist 44706 gange,
og udskrevet 1358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Rita Sax Sørensen. - 2012-01-28 12:53:34 Jeg kan ikke skaffe sur kirsebærsaft, så jeg manger et forslag til hvad jeg kan bruge i stedet. Rita Sax Sørensen - 2012-01-25 18:14:20 Ja netop den opskrift i bogen mangler at fortællel hvor varm ovnen skal være. Per - 2010-04-03 20:59:21 Vil skyde på 200 grader C ES - 2010-04-03 10:50:09 som tidligere forespurgt: Hvor varm skal ovnen være?? anonym - 2009-03-21 22:26:26 Hvor mange grader? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne