Fasan i stegeso
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld de rensede fasaner med champignon skåret i stykker.
Kom lidt smør og salt ved.
Luk fasanerne med metalkød pinde og gnid dem med salt og peber.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Anbring tynde spækskiver på brystet med kødpinde.
Kom bouillonen ved og steg fasanerne ved 220 grader i 1½ til 1 ¾ time.
Sigt skyen og skum evt. fedt af. drys hvedemel over i et tyndt lag og lad det opsuges. Koges op. tilsæt piskefløde og kulør og smag til med salt og peber. Spis franske kartofler og ganske små hvide kartofler til. Tips: Fasaner kan også spises med en sauce der er smagt til med ribsgele. |
|
Opskriften er vist 86154 gange,
og udskrevet 2201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer André - 2018-03-07 20:28:12 Rigtig god for en nybegynder i køkkenet. Hver forsigtig med salten til sovsen, da det spæk jeg brugte afgav nok Bettina. - 2010-10-24 19:54:43 Super duper måde at tilberede Fasansteg på. Nem opskrift. Smagte herligt. Kan kun sige : prøv den :-) hanne kornum - 2008-07-27 16:53:04 rigtig god opskrift - jeg tilsætter vin så der bliver en rigtig god sauce jeg gav den 2 timer og den blev meget mør Thea Munk - 2007-10-17 12:30:48 bland champignon og grønne druer som fyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne