Indisk linsesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kassér opblødningsvandet og tilsæt 8 dl vand til linserne. Tilsæt løg. Lad det simre indtil linserne er bløde (ca. 15 min.), og tilsæt salt efter behov.
Opvarm olien på en pande og tilsæt sennepsfrøene. Når de popper, tilsættes kommen og karry. Steg et minuts tid. Tag af ilden og tilsæt hvidløg, gurkemeje og chilipulver. Hæld olieblandingen i linserne, omrør og servér. Pyntes med frisk persille (eller bedre: friske korianderblade). Du kan også riste nogle solsikkekerner eller sesamfrø, som kan drysses over. |
|
Opskriften er vist 41791 gange,
og udskrevet 660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2016-05-17 09:33:55 Røde linser skal ikke opblødes .... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne