Gulerodskage

Gulerodskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.25 kopmadolie (f.eks. solsikkeolie)
2 kopperhvedemel
2 koppergrahamsmel
3 kopperfinrevne gulerødder
1.5 kopusvovlede abrikoser
1.5 koprosiner
1 kophakkede hasselnødder
1-2 hakkede appelsiner
2 tsk.kanel
0.5 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Bland det hele sammen. Bages 1 time ved 200 grader C.

Dekoration:
1½ kop hakkede hasselnødder eller frugt. Kan evt. serveres med koncentreret mandelmælk (smuttede mandler blendet med lidt vand), eller med sojadessert (den sidste fås i helsekostforretninger). Det er en god ide at lade kagen køle lidt af, inden du spiser den, for ellers kan den være svær at skære i skiver





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage

karakterer:
Opskriften er vist 50448 gange,
og udskrevet 650 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-08 00:12:38
En kop er jo et relativt begreb!!!! Kopper har jo forskellig størrelse. Kagen blev dårlig og uspiselig! En olie-kage!!

  -   2009-01-21 13:20:12
Lækker kage det er en supergod opskrift

  -   2009-01-14 20:46:43
sikke en dårlig opskrift, minder mest af alt om trylledej