Gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele sammen. Bages 1 time ved 200 grader C.
Dekoration: 1½ kop hakkede hasselnødder eller frugt. Kan evt. serveres med koncentreret mandelmælk (smuttede mandler blendet med lidt vand), eller med sojadessert (den sidste fås i helsekostforretninger). Det er en god ide at lade kagen køle lidt af, inden du spiser den, for ellers kan den være svær at skære i skiver |
|
Opskriften er vist 50445 gange,
og udskrevet 650 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (40 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-08 00:12:38 En kop er jo et relativt begreb!!!! Kopper har jo forskellig størrelse. Kagen blev dårlig og uspiselig! En olie-kage!! Charlotte - 2009-01-21 13:20:12 Lækker kage det er en supergod opskrift hellle - 2009-01-14 20:46:43 sikke en dårlig opskrift, minder mest af alt om trylledej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne