Høne ”calcutta” (Stegeso)

Høne ”calcutta” (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ung høne
3 spsk.smør eller margarine
 salt
 peber
1 tsk.karry
1 knsp.Muskatnød, stødt
1 knsp.sukker
1 citron saft heraf
1 tsk.stødt ingefær
 mangochutney
2 appelsiner
2.5 dl.sur fløde
1 æggeblomme
 
Opskrift:
Del den rensede høne i portionsstykker. Gnid dem med salt, peber og citronsaft. Læg smørklatter i den gennemfugtede stegeso og anbring kødstykkerne i gryden. Lad retten stege ca. 70 minutter ved 220 grader. Tilsæt karry, muskatnød, salt, sukker, lidt citronsaft og de småtskårne appelsinstykker. Steg retten yderligere ca. 10 minutter, til kødet er mørt. Kom den sure fløde og mangochutney i. Smag til og leger den til allersidst med æggeblomme, der er pisket ud i lidt koldt vand. Spis løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 19305 gange,
og udskrevet 527 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu