Rødvinskylling (Stegeso)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 51333 gange,
og udskrevet 1356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ingrid R. - 2021-03-24 21:27:04 Stegeso bør ikke komme over 180 grader i ovnen. Her 250 grader! Min stegeso er blevet sort. ØV for en dårlig opskrift. Annalise - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker ret, jeg udvidede krydderierne med et to fed hvidløg og undlod at jævne sovsen, det blev bare lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne