Kyllingelevergryde (Stegeso)

Kyllingelevergryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kyllingelevergryde (Stegeso), billede 4 Kyllingelevergryde (Stegeso), billede 1 Kyllingelevergryde (Stegeso), billede 2 Kyllingelevergryde (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingelever
1 ds. Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rens den optøede lever og tør den i papir fra køkkenrullen.

Svits hakkede løg og derefter lever og skivede champignon i fedtstoffet på panden.

Kom det i den gennemfugtede stegeso. Hæld fløde ved og drys krydderier i.

Retten mørner på ca. 40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Spis evt. kartoffelmos eller spaghetti til. Men retten kan også serveres med en lun flute.





karakterer:
Opskriften er vist 46167 gange,
og udskrevet 1040 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5602 (1333 kcal)
KJ pr. Pers. 1400 (333 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (115 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-19 22:53:08
Fik lavet den idag og den smagt meget godt.

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig lækker. Dejlig rund i smagen