Kinesiske kyllingelår (Stegeso)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tø kyllingelårene op.
Tør dem i papir fra køkkenrullen og brun dem på panden i fedtstof. Drys salt, peber og karry på stykkerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Tilsæt skiveskårne champignon og de pillede løg. Smut mandlerne og flæk dem en gang. Kom dem og rosinerne i og dryp lidt sojasauce på. Steg kyllingelårene ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Spis løse ris til. |
|
Opskriften er vist 73963 gange,
og udskrevet 1936 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Frydendal - 2013-02-09 20:25:32 Super god ret som faldt i god jord... Eneste krisik jeg fik, var at der ikke var mad nok og jeg måtte lave den igen efter kun 3 dage. Charles - 2013-01-06 19:35:01 Havde ikke flere rosiner, udstenede i stedet nogle dadler og svesker og skar dem i rosinstørrelse. Per - 2011-05-15 15:30:05 Vi brugte 1000 g. kyllingeunderlår (trommestikker) det var lige i underkanten til 4 pers., men på den anden side så var der ikke plads til så meget mere. Elizabeth - 2011-02-25 08:22:35 En fantastisk god og nem ret til Rømeren. Har brugt den mange gange til gæstebud og får meget gode reaktioner. Serveret med røde ris er det også en smuk ret. D - 2007-01-25 19:13:58 superlækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne