Lammeragout (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og hak dem groft.
Svits dem i fedtstof på en pande.
Skær lammekødet i terninger og brun dem i fedtstoffet.
Hæld hvidvinen ved og kom det over i den gennemfugtede stegeso.
Del tomaterne i kvarte, udsten de sorte oliven og hak dem groft.
Kom det i gryden til kødet.
Læg laurbærbladet på og drys med salt, rosmarin paprika.
Lad retten mørne under låg i ca. 1 ¾ time ved 200 grader.
Pisk fløden stiv og bland kørvelen i.
Lige inden anretningen røres denne grønne blanding forsigtigt i.
Lammeragouten spises med flutes og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 14052 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne