Irish stew (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær lammekødet ud i store terninger.
Læg kødet i den gennemfugtede stegeso lagvis med den snittede kål, de ituskårne gulerødder, porrer og selleri.
Krydr det med salt og peber og læg laurbærbladene ovenpå.
Hæld vandet i.
Lad retten mørne under låg i ca. 1½ time ved 200 grader C. alm. ovn. Både kål og kød skal være meget mørt til denne ret. Spis groft rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 102875 gange,
og udskrevet 2198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (35 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-03-17 17:09:38 lækkert med lam Merete - 2023-01-06 23:48:42 Nem og lækker ret - blot man begynder i god tid. Lækkert med svinekød. Hardy - 2016-01-06 16:47:04 Irish Stew skal laves med masse løg, og IKKE gentager IKKE noget kål Trine - 2013-04-13 00:36:08 Byttede lammebov ud med oksekødsklumper, og det var bare så godt! Inge - 2012-11-01 00:30:32 Fra Inge til Inge; er i Dublin nu og kan fortælle dig at de bruger guinness herovre til at koge i. Trine - 2012-01-17 12:03:15 Inge: Guinness er en øl. inge - 2011-08-13 19:23:52 Har hørt at de i Irland bruger Guinness til at koge stuvningen i,er der en opskrift på det? Bente K - 2010-12-20 11:43:26 det er en rigtig lækker og sund ret og nem at lave, da den bare står og "passer sig selv" Hans H - 2005-01-01 01:01:01 Lavede den med svinemøbrad - nemt, fedtfattigt og meget lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne