Oksetunge i kaperssauce (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetunge Indsendt : Red : |
|
|
Læg tungen i den gennemfugtede stegeso.
Hæld så meget vand ved at tungen er dækket.
Kom salt ved og kog den i ca. 3 timer ved 200 grader.
Den skal være så mør, at de små ben ved tungeruden kan trækkes ud.
Flå tungen og skær den i skiver.
Lav en sauce af suppen, fedtstof og mel og smag den til med kapers og krydderier.
Læg tungen tilbage i gryden.
Leger saucen med æggeblommerne og hæld den over tungen lige inden anretningen.
Spis butterdejssnitter til.
Der kan gives hvide kartofler til.
Oksetungen kan også serveres i en olivensauce.
|
|
Opskriften er vist 14590 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Louis - 2010-10-07 17:31:13 Kog den ved 200 grader? Hmmm... Hva' koger man den så I? Hehe... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne