Oksehaler i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del halerne i ledene og brun dem i fedtstoffet, kom dem i stegesoen.
Pil løgene og skær dem ud i kvarte. Skrab gulerødderne og skær dem i skiver. Svits løg og gulerødder i fedtstoffet. Kom det hele i den gennemfugtede stegeso. Bland krydderierne, juicen fra tomaterne og rødvinen og pres hvidløget i blandingen. Hæld det over halerne. Retten mørner på 2-3 timer ved 200 grader C. alm. ovn. Halerne skal være så møre, at kødet kan tages fra benene med en ske. Kom de ituskårne champignon i sammen med tomaterne og lad dem stå ca. 5 minutter. Er skyen blevet meget fed, skummes noget af fedtet fra. Retten kan jævnes med mel, men det er ikke nødvendigt. Spis kartofler til. |
|
Opskriften er vist 88278 gange,
og udskrevet 2201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2014-03-01 20:06:23 Dejlig ret - tilføj evt. Persillerod ell pastinak. En dl af rødvine erstattede vi med vand. Det blev glimrende. Thomas - 2013-03-10 12:34:12 Helt fantastisk. Mørt, lækkert og masser af smag slagter. - 2012-11-15 17:01:40 per. tror dine haler har været fra et feber dyr. så de nemlig ikke til at koge møre og det kan godt forekomme ved uheld fra slagteriet. Per - 2011-03-20 13:32:58 Jeg er ellers stor tilhænger af stegesoen, men til oksehaler mener jeg ikke den egner sig. Vi gav halerne godt 5 timer, men de var stadig ikke så møre som vi ved de kan blive, og til sidst røg de et par timer i gryden uden at blive rigtig gode. Kim - 2005-01-01 01:01:01 Aldeles udmærket opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne