Oksehaleragout i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del oksehalerne i ledene.
Hak løgene groft og skær gulerødderne i strimler.
Svits først halerne i fedtstoffet på panden og dernæst grønsagerne, før det kommes i den gennemfugtede stegeso.
Drys krydderierne på og hæld bouillonen ved.
Kog oksehalerne ved 200 grader i 2-3 timer. Det er helt afhængig af halernes kvalitet, hvor længe de skal stå og mørne. Halerne fiskes op, resten sigtes i en gryde. Drys mel over og lad det stå til melet er sunket til bunds. Sættes over varmen og piskes godt igennem farv den og smag til med tomatpure og kom sherry i lige inden anretningen. Oksehaleragout kan serveres med kogte, pillede kastanjer, men det er mere almindeligt at få den med kartoffelmos eller flutes til. |
|
Opskriften er vist 38534 gange,
og udskrevet 967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Bøgelund - 2020-12-27 06:07:01 Jeg siede ikke suppen bagefter den var tyk og lækker. Det smagte så godt, spiste kartoffelmos til ni |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne