Budapestgryde i römertopf
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i terninger og læg det lagvis i den gennemfugtede römertopf med fintsnittede løg.
Drys paprika og kommen på foruden salt og peber.
Hæld tomatpureen over.
Der kan også bruge friske flåede tomater, som er skåret i småstykker.
Kødet er mørt på 1½ time ved 220 grader C. alm. ovn. Spis kartoffelmos eller spaghetti til. |
|
Opskriften er vist 66115 gange,
og udskrevet 1377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-11 14:17:36 Ville nu mene der skal champignon, bacon, hvidløg og vand/fond i en gulasch Morfred - 2012-01-24 14:42:36 Budapestgryde? Det er jo en gullasch... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne