Budapestgryde i römertopf

Budapestgryde i römertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Budapestgryde i römertopf, billede 4 Budapestgryde i römertopf, billede 1 Budapestgryde i römertopf, billede 2 Budapestgryde i römertopf, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Okseklump
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 tsk. Kommen, stødt
0.5 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Opskrift:
Skær kødet i terninger og læg det lagvis i den gennemfugtede römertopf med fintsnittede løg. Drys paprika og kommen på foruden salt og peber. Hæld tomatpureen over. Der kan også bruge friske flåede tomater, som er skåret i småstykker.

Kødet er mørt på 1½ time ved 220 grader C. alm. ovn.

Spis kartoffelmos eller spaghetti til.





karakterer:
Opskriften er vist 66246 gange,
og udskrevet 1377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5601 (1333 kcal)
KJ pr. Pers. 1400 (333 kcal)
Vægt ialt 1375 gram
Vægt pr. Pers. 343 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (96 kcal)
Protein 12.6 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-11 14:17:36
Ville nu mene der skal champignon, bacon, hvidløg og vand/fond i en gulasch

  -   2012-01-24 14:42:36
Budapestgryde? Det er jo en gullasch...