Bankekød i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i skiver, vend det i mel tilsat salt og peber. Brun det i fedtstof på en pande og læg det derefter i stegesoen.
Kom grofthakkede løg. Tilsæt peberkorn og læg laurbærblade øverst. Hæld bouillon ved. Steg bankekødet i ca. 1 1/2 time ved 220 grader C. alm. ovn. Fjern laurbærbladene og smag saucen til. Jævn med lidt mel og farv saucen med kulør. Serveres med kartoffelmos. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 97779 gange,
og udskrevet 3012 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Viggo - 2007-10-29 01:08:37 Jeg serverte dette med stekte tomater og champignon. Kjempelekkert..! Og jeg er enig, litt mer bouillon er bra.. Viggo - 2007-10-28 22:54:30 Jeg serverte dette med stekte tomater og champignon. Kjempelekkert..! Og jeg er enig, litt mer bouillon er bra.. lotte - 2007-10-21 23:56:51 det ser rigtigt lækkert ud, de må straks prøves Per - 2007-09-30 16:19:15 Syntes der manglede lidt væde, så giv den måske 2 dl. bouillon mere fra start. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne