Stegte æbler (Stegeso)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Fjern kærnehuset fra æblerne.
Rør sukker, mandler, rosiner og rom sammen og fyld det i æblerne.
Stil dem i den gennemfugtede stegeso.
Hæld hvidvin eller fløde ved.
Steg æblerne ved 250 grader i 35-45 minutter.
Spis æblerne varme eller lunkne.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 11938 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne