Marcipanfyldte æbler (Stegeso)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og udstik kærnehusene.
Ælt marcipan med spiritus og fyld den i æblerne.
Anbring dem i den gennemfugtede stegeso og pensl dem med halvsmeltet smør.
Bag dem ved 250 grader i 35-45 minutter.
Spis dem rygende varme med iskoldt flødeskum eller kold cremesauce til.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 14977 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne