Marcipanfyldte æbler (Stegeso)

Marcipanfyldte æbler (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store æbler
100 g.marcipan
1 spsk.cognac eller rom
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Skræl æblerne og udstik kærnehusene. Ælt marcipan med spiritus og fyld den i æblerne. Anbring dem i den gennemfugtede stegeso og pensl dem med halvsmeltet smør. Bag dem ved 250 grader i 35-45 minutter. Spis dem rygende varme med iskoldt flødeskum eller kold cremesauce til.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.





karakterer:
Opskriften er vist 14977 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu