Små frikadeller
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hakkede kød røres med æg, salt og peber, herefter hvedemel, tilsæt så mælken lidt efter lidt.
Til sidst det fintrevet løg. Varm en ske i fedtstoffet på panden, form frikadellerne med den. Steg ved jævn varme ca. 10 min. og vend dem flere gange med to redskaber. Tips: Der bliver ca. 20 små frikadeller af denne portion, beregn 3 pr. person til frokostret. |
|
Opskriften er vist 358528 gange,
og udskrevet 4196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Johnniecool - 2016-08-23 15:42:15 De her frikadeller er bare sindssygt gode. Jeanne - 2015-11-27 15:42:21 Man kan også lave dem i ovnen istedet for panden, der er som regl plads til flere og så passer de stort set sig selv. Morten - 2015-11-11 19:42:44 4 spsk hvedemel? Det må sgu være en fejl. Mine frikadeller smager nu af mel... Super. Hanne - 2015-03-21 18:16:05 De smager bare rigtig godt mums! :) Katrine - 2014-04-28 22:16:03 Jeg synes desværre ikke at de smagte af så meget :( anonym - 2013-11-17 15:20:09 brugte istedet for 600 g kød kun 500 g. og i stedet for 2 dl mælk kun 05 dl. og så kun et løg. og så kom jeg et drys paprika og et drys oregano i ;-D Jytte - Helsingør - 2013-07-05 08:37:51 en helt almindelig god mormor frikadeller anonym - 2008-10-04 16:54:33 Det et meget nemt og hurtigt at lave en stor portion små frikadeller. I stedet for at lave dem med teske kan du putte farsen i en almindelig frysepose, klippe et lille( passende) hul i det ene hjørne og sprøjte/presse fasren igennem ned på panden. Lav ekstra frikadeller til fryseren, så er der altid nem og hurtig mad til frokosten, aftensmaden eller madpakken. Skal der varmes en lidt større portion frikadeller efter de har været frosset, bliver de bedst hvis de varmes i ovnen ved medium varme Inge - 2008-03-18 01:07:57 Jeg bruger kun 2 spsk. mel, men kommer så 4-6 spsk.havregryn i,det bliver de lette af og så pisker jeg hviderne og vender dem forsigtigt i tilsidst og danskvand istedet for mælk. uhm. Birthe - 2008-03-10 07:08:41 jeg synes godt nok det er meget mel i forhold til vædske,jeg bruger kun det halve af melet anonym - 2008-03-06 12:26:37 Hvordan kan man bedst varme frikadeller der har været frosne. Jeg skal stege ca. 100 jakob kok - 2008-02-18 14:55:04 jeg vil mene at der ca.er 30 stk. anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange frikadeller bliver der ud af sådan en pation |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne