Varm æblekage (Stegeso)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene godt med sukker.
Tilsæt mel og bagepulver.
Riv æblerne og kom dem i dejen sammen med snittede mandler.
Hæld dejen i den gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet smør.
Bag desserten ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Æblekagen kan spises varm eller lunken med iskoldt flødeskum eller cremesauce til.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 17607 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne