Æble-risbudding (Stegeso)

Æble-risbudding (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
325 g.ris
6 dl.mælk
250 g.kvark
4-6 spsk.sukker
2 tsk.vanillesukker
2 dl.rosiner
500 g.syrlige æbler
1 spsk.smør
0.5 dl.rom
 
Opskrift:
Kom ris og mælk i den gennemfugtede stegeso. Kog det ved 170 grader i ca. ½ time. Tilsæt sukker, rosiner, kvark og vanillesukker, der er rørt sammen. Bland tynde æblesnitter i. bag buddingen ved 200 grader i ca. 1 time. Skulle æblerne have saftet så meget at buddingen er for tynd, kan den koges yderligere uden låg ved 150 grader, til den er passende i konsistensen. Hæld rommen over buddingen ved anretningen og spis den varm eller lunken.

Tips:

Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.





karakterer:
Opskriften er vist 12030 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu