Æble-risbudding (Stegeso)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Kom ris og mælk i den gennemfugtede stegeso.
Kog det ved 170 grader i ca. ½ time.
Tilsæt sukker, rosiner, kvark og vanillesukker, der er rørt sammen.
Bland tynde æblesnitter i. bag buddingen ved 200 grader i ca. 1 time.
Skulle æblerne have saftet så meget at buddingen er for tynd, kan den koges yderligere uden låg ved 150 grader, til den er passende i konsistensen.
Hæld rommen over buddingen ved anretningen og spis den varm eller lunken.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 12089 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne