Nøddebudding med jordbærsauce (Stegeso)
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende og rør de revne nøddekerner i.
Bland kvark og mælk og kom kartoffelmelet i.
Bland det hele og kom det i den gennemfugtede stegeso.
Bag buddingen ved 250 grader i ca. 1 ¼ time.
Jordbærsaucen laves af friske jordbær, der blot pureres i en blender eller moses helt ud med en gaffel.
Der kan evt. tilsættes lidt sukker og citronsaft.
Buddingen spises varm.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 11013 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne