Cherry brandy souffle (Stegeso)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Rør melet ud med lidt kold mælk.
Bring resten af mælken med sukkeren i kog og tilsæt jævningen.
Kog det igennem.
Fjern gryden fra varmen og afkøl det lidt, før æggeblommerne tilsættes en ad gangen.
Vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i.
Lad makronerne trække i cherry brandy og vend dem i dejen.
Kom den i den gennemfugtede stegeso og bag souffleen ved 200 grader i 45-50 minutter.
Smag flødeskum til med cherry brandy og kom evt. grofthakkede mandler i.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 12398 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne