Frugtkage (Stegeso)
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mælken over brødskiverne, hvor skorperne er fjernede.
Mens brødskiverne suger fugtigheden, røres det blødgjorte fedtstof med sukker og æggeblommer.
Mel, bagepulver og citronskal tilsættes.
Kom derefter det udblødte brød i dejen.
Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Kom halvdelen af den i den gennemfugtede stegeso.
På dejen lægges småtskåren frugt, som strøs med sukker.
Resten af dejen lægges over frugten.
Bland rasp med sukker og kanel og drys det over.
Kom smørklatter på.
Bag kagen ved 220 grader i ca. 1 time.
Denne kage kan spises varm eller kold med cremesauce til.
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende anvendes til de søde ting. De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter. |
|
Opskriften er vist 12196 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne