Foreller med æg
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Hæld vand i en bred gryde og bring det i kog sammen med 1 skivet citron, 2 tsk salt, lidt peber og en kvist dild.
Skyl forellerne og klip finnerne af, men lad hoved og hale blive på. Læg dem i gryden, tag gryden fra varmen og lad forellerne trække i vandet i 7 minutter under låg Kog æggene halvhårde dvs ca 6 minutter, pil dem og skær dem halvt over. Tag forellerne op ad gryden og træk forsigtigt skindet af. Læg dem på et fad med enkelte salatblade, halve æg, citronskiver, dildkviste og kaviar i teskefulde. Server retten afkølet med brydebrød og en dressing af yoghurt, smagt til med dild, citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 23626 gange,
og udskrevet 398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne