Foreller med æg

Foreller med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.foreller
2 citroner
 salt
 peber
4 æg
1 glaskaviar
 dild
 salatblade
 
Opskrift:
Hæld vand i en bred gryde og bring det i kog sammen med 1 skivet citron, 2 tsk salt, lidt peber og en kvist dild.

Skyl forellerne og klip finnerne af, men lad hoved og hale blive på. Læg dem i gryden, tag gryden fra varmen og lad forellerne trække i vandet i 7 minutter under låg

Kog æggene halvhårde dvs ca 6 minutter, pil dem og skær dem halvt over.

Tag forellerne op ad gryden og træk forsigtigt skindet af. Læg dem på et fad med enkelte salatblade, halve æg, citronskiver, dildkviste og kaviar i teskefulde.

Server retten afkølet med brydebrød og en dressing af yoghurt, smagt til med dild, citronsaft, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 23562 gange,
og udskrevet 398 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu