Kartoffelsalat 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne afkøles efter kogningen.
Skæres i mundrette stykker og puttes i en skål.
Forårsløg skæres i små stykker og tilsættes.
Solsikkekernerne ristes på en tør pande og tilsættes.
Marinade: Marinaden røres sammen og hældes over. Salaten vendes sammen. Salaten trækker i en halv time i køleskabet før servering. |
|
Opskriften er vist 98306 gange,
og udskrevet 2677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2012-06-21 13:26:56 Akaciehonnig eller? anonym - 2012-04-19 10:04:08 Den er bare saa god. Anette - 2009-02-07 18:14:49 Smager helt fantastisk - laver den igen og igen og igen.... Anette - 2008-01-07 16:52:14 Fantastisk kartoffelsalat. Rigtig god som tilbehør til spare ribs, kyllingebryst osv. Per - 2005-01-01 01:01:01 Pas på med sennepen, hold lidt tilbage og smag til. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Er også god med ristet pinjekerne i stedet solsikkekerner. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lyder lidt som en sjov sammensætning, men denne salat er virkelig lækker!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne