Lammepilaff
Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester) Indsendt : |
|
|
Løget skæres i små terninger. Løg og ris svitses i en gryde i olien, til det er gyldent. Bladselleri og peberfrugt skæres i små terninger og svitses med. Hvidløg og bouillon kommes i gryden, og det koger ca. 10 min under låg.
Lammekødet skæres i meget små tern. Agurken halveres og skæres i skiver. Lammekød og agurk røres i risene og varmes igennem 3-4 min. Der tilsættes evt. lidt mere bouillon og pilaffen smages til med salt og peber. Serveres med revet parmesanost. |
|
Opskriften er vist 12012 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne