Lammepilaff

Lammepilaff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 løg
2 dl.parboiled ris
1 spsk.olie
1 stilk bladselleri
1 grøn peberfrugt
1 fedpresset hvidløg
3 dl.bouillon
200 g.stegt lammekød (rest)
0.5 agurk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løget skæres i små terninger. Løg og ris svitses i en gryde i olien, til det er gyldent. Bladselleri og peberfrugt skæres i små terninger og svitses med. Hvidløg og bouillon kommes i gryden, og det koger ca. 10 min under låg.

Lammekødet skæres i meget små tern. Agurken halveres og skæres i skiver. Lammekød og agurk røres i risene og varmes igennem 3-4 min.

Der tilsættes evt. lidt mere bouillon og pilaffen smages til med salt og peber. Serveres med revet parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 12012 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu