Fiskegryde (Laks)
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og svits laksekødet heri under forsigtig omrøring. Hæld evt. ½ dl fiskebouillon ved. Lad det simre 4-5 min. Tag laksen op.
Kom majroer, gulerødder og forårsløg i smørret og lad det svitse kort. Hæld fiskebouillon og hvidvin ved og tilsæt krydderurtebuketten. Lad blandingen simre ca. 5 min. Rør smørbollen sammen af smør og mel. Pisk lidt af den varme sauce i smørbollen og hæld det tilbage i gryden under omrøring. Tilsæt fløde og smag til med salt, peber og estragon. Kom laksestykkerne i saucen og varm dem godt igennem. Fjern krydderurtebuketten. Drys retten med frisk estragon og giv citronbåde, små kartofler, løse ris eller friskkogt pasta til. Tips: Retten kan yderligere tilsættes ærter, sukkerærter, bønner eller broccoli. Dild og/eller persille kan også tilsættes retten. |
|
Opskriften er vist 16279 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne