Marokkansk kartoffelgryde med kylling
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingestykkerne i terninger og steg dem i olivenolie på panden i 10 min.
Imens kyllingestykker ristes. Skræl kartoflerne og skær dem i både og rist dem gyldne i en gryde med olivenolie og tilsæt finthakkede løg, knust hvidløg, koriander og spidskommen. Lad det stege i 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter. Put derefter kyllingestykkerne, finthakkede mandlerne, finthakkede dadlerne eller rosiner og giv det 5-10 min. Pyt med mynte. Bliver det for tørt tilsæt, en slat hvidvin og olivenolie. |
|
Opskriften er vist 74987 gange,
og udskrevet 1057 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Nadia - 2018-01-03 13:28:31 Jeg har lavet denne ret vildt mange gange henover de seneste år. Koger dog lige kartoflerne godt først. Men ellers elsker jeg den. ??? - 2012-07-22 19:54:39 hvad fanden er det for noget det er sgu ikke marokkansk!!! Lonnie - 2010-11-09 15:31:12 Hvaa?? per har du lavet den ret i en brandert?? Julie - 2010-09-21 17:59:51 Øv, en dårlig opskrift. Kartoflerne blev aldrig færdige, og selve retten smagte af....ikke rigtig noget. Kan ikke anbefales. susu - 2005-01-01 01:01:01 kan du ikke skrive det lidt næmere så vi kan forstå det susu - 2005-01-01 01:01:01 kan du ikke skrive det lidt n;mere s[ vi kan forst[ det susu - 2005-01-01 01:01:01 1 kg kartofler og skal der kun to tre spsk. olivenolie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne