Saltimbocca
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Højtid: Påske Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bank forsigtigt kødet tyndt og fladt, pas på der ikke kommer huller i kødet(Læg det mellem 2 stk. pålægspapir).
Læg en skive parmaskinke på hver og 2 salvieblade og hold det på plads med en kødnål. Steg dem i 1-2 min på hver side i smør på panden. krydr med salt og peber og anret det på tallerkner Panden koges af med hvidvin og pisk smør i smag til og hæld skyen over kødet og server med båndpasta og letkogte sukkerærter. |
|
Opskriften er vist 27224 gange,
og udskrevet 770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for båndpasta og sukkerærter er der brugt råstegte kartofler og haricovert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne