Saltimbocca

Saltimbocca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tynde skiver kalveinderlår
4 skiverparmaskinke
8 bladeSalvie, frisk
2 spsk.smør /olie
4 spsk.tør hvidvin
 båndpasta
 sukkerærter
 
Opskrift:
Bank forsigtigt kødet tyndt og fladt, pas på der ikke kommer huller i kødet(Læg det mellem 2 stk. pålægspapir).

Læg en skive parmaskinke på hver og 2 salvieblade og hold det på plads med en kødnål.

Steg dem i 1-2 min på hver side i smør på panden. krydr med salt og peber og anret det på tallerkner

Panden koges af med hvidvin og pisk smør i smag til og hæld skyen over kødet og server med båndpasta og letkogte sukkerærter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca

karakterer:
Opskriften er vist 27177 gange,
og udskrevet 770 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
I stedet for båndpasta og sukkerærter er der brugt råstegte kartofler og haricovert