Kartoffelgryde med rodfrugter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrab eller skræl kartofler, gulerødder og selleri. Skær kartofler og selleri i terninger og gulerødder i skiver. Pil løget og skær det i både. Varm olien og svits løget heri, uden at det tager farve.
Tilsæt kartofler, gulerødder og selleri og lad dem svitse med. Hæld bouillon ved, tilsæt laurbærblad og krydr med salvie, salt og peber. Lad retten simre 20-30 min. Skyl imens porrerne og skær dem i ringe. Tilsæt porrerne og lad dem stege med de sidste 5-10 min. Tips: Kan serveres som middagsret med brød eller som tilbehør til kød- eller fiskeretter. salvie kan erstattes med timian eller oregano |
|
Opskriften er vist 33727 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Frederik - 2010-10-24 20:35:29 Lavet ekstra portion, så ganget opskriften med 1.5. Det tog godt og vel 1½ time og skære kartoflerne, sellerien og gulerødderne. Men det var det værd, den smagte skide godt. Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Lyder kedeligt, men smager fantastisk..prøv det sammen med laksefilet i ovn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne