Vueltagryde
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Mercia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret brunes let i en gryde. Kom skinkekød, bacontern og hvidløg i tynde skiver i gryden og svits til kødet er brunet.
Hakkede tomater, peberfrugt i strimler og champignoner i skiver kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over. De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold. Fløden og bouillon tilsættes. Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min. Retten smages til med salt og serveres med lidt hakkede oliven og løse ris. |
|
Opskriften er vist 25536 gange,
og udskrevet 963 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla Niebuhr - 2016-01-31 16:48:04 Smager helt fantastisk... Laila Jespersen - 2012-08-14 15:19:23 Jeg havde prøvet retten et par gange og syntes at den var ganske god. En dag prøvede jeg med gullashkød i stedet for - det gav retten en ny dimension og den bliver fremover lavet sådan. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne