Poulard i paprika (Stegeso)
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Skær poularden ud i portionsstykker. Gnid dem med salt og peber og anbring dem i den gennemfugtet stegeso. Hæld fløde ved og lad retten stege ved 200 grd. i ca. 1 time
Drys finthakket løg og champignon over kødstykkerne og lad stegesoen stå i ca. 15 min. i ovnen
Kødet er gennemstegt når kødsaften er helt klar
Smag skyen til med paprika
Serveres med kartoffelmos eller løse ris
|
|
Opskriften er vist 11442 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne