Rødvinsfrikadeller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør farsen som ved alm frikadeller.
Hviler i køleskab 1 time gerne længere. Sættes på panden som små frikadeller. |
|
Opskriften er vist 54743 gange,
og udskrevet 1094 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2009-11-01 21:18:13 De smager rigtig godt med "Jensens´s bøfhus favoritsovs" og hasselbagte kartofler. Vi var alle meget begejstret for dellerne. Berit - 2008-03-23 15:38:45 Løgene skal finthakkes, ellers går dellerne fra hinanden. Hanne - 2008-03-23 13:31:35 Jeg vil bestemt ikke anbefale dem. Der var ingen i vores familie, derkunne lide dem. Vi spiste et par stykker. Resten blev smidt ud. khansen - 2008-03-05 15:48:15 rigtig lækkert!!! men mangler lige lidt persille i farsen, prøv det, det bliver bare lækkert! Irene - 2005-01-01 01:01:01 meget lækre til frokosten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne