Risotto alla golosa Risotto med kød og grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben Oprindelsesland : Italien Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i
smalle strimler.
Skær kødet i 1 cm. store terninger. Kom olie og halvdelen af smørret i en gryde. Svits de hakkede løg og kødterningerne heri - kødet skal blive lysebrunt. Kom peberfrugtstrimlerne i og krydr med salt og peber. Hæld 2-3 spsk. af bouillonen ved og lad blandingen snurre 10-15 min. Bring imens resten af bouillonen i kog. Bland risene i retten og tilsæt bouillonen lidt af gangen, så risene når at opsuge væden mellem hver tilsætning. Læg låg på gryden. Retten skal ialt koge 20 min. Bland ærterne i retten de sidste min, af kogetiden. Frosne ærter skal blot varme igennem. Udrør safran i lidt bouillon og kom også det i til sidst. Bland resten af smørret og den revne ost i retten lige inden serveringen. Kom yderligere bouillon i retten, efterhånden som risene når at opsuge væden. Læg låg på - risene skal i alt have 20 min. Smag retten til med salt og peber og vend resten af smørret i sammen med halvdelen af osten. Servér resten af osten til eller drys den over retten lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 29038 gange,
og udskrevet 590 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-07 19:59:48 Hvor meget ost skal i denne ret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne