Oksebryst i suppe med bladselleri og peberfrugt
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Kilde : Salling Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet møre i vand tilsat salt, 2 1/2 - 3 timer. Tag kødet op. Rens og del grøntsagerne. Kog dem 15 - 20 min. i den skummede suppe. Skær kødet i terninger og kom det på suppen sammen med tomatpuré og paprika.
Server suppen med creme fraiche, Brød eller flutes. |
|
Opskriften er vist 16254 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer bjarne nielsen - 2009-01-17 08:31:46 forret til suppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne