Marineret Flank steak
Hovedingrediens : Oksekød - Okseflankesteaks Kilde : Salling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet ligger i lagen i mindst 8 timer Steges på pande, gryde eller grill som en stor bøf, 7-8 min. på hver side. Skæres herefter skråt, ligesom laks, i tynde skiver.
Serveres med bagte kartofler og salat, eller grøntsager og flutes. |
|
Opskriften er vist 193090 gange,
og udskrevet 2391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Michel - 2013-03-26 20:59:03 Den korrekte betegnelse er, "Bavette". slagterknejt - 2011-04-15 23:32:50 Det er en udskæring der sidder på maven/buén af oksen og er ikke et speciel stykke mørt kød men bliver et ok stykke når det bliver tilberedt ordenligt og forsvarligt på panden. Hvidløgsmarineret og 6-7 min på hver side;-) men vil klart anbefale grill;-) Hanne - 2010-07-12 09:21:45 Hvad er flanksteaken for en udskæring? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne