Oksekødsfyld til echiladas og tacos
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Kilde : Salling Indsendt : |
|
|
Svits løgene i olien, til de er klare, tilsæt kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Såfremt der bruges peberfrugt, skal den i gryden nu.
Tilsæt hvidløg, oregano og så meget tomatpure, at saucen bliver tyk.
Skær de rensede chilier i tern og kom dem eller chilipulver i gryden sammen med 1/2 oksebouillonterning opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen koge meget småt uden låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller 12 tacoskaller sammen med salat. |
|
Opskriften er vist 26824 gange,
og udskrevet 964 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-13 13:38:43 det er en rigtig god opskrift ;) Kasper - 2005-01-01 01:01:01 Kanon god kødfyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne