Carpacchio med rucola og parmesan
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Kilde : Salling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pensel to store tallerkener med lidt af olivenolien. Bank evt. kødskiverne let med bagsiden af hånden og anret dem med salaten på 2 tallerkener. Stænk olivenolie over, drys osten på og krydder retten med friskkværnet peber samt salt og lad den trække, mens de Sicilianske landboller lunes.
Serveres med kold hvidvin og flutes eller f.eks. Sicilianske landboller med oregano. |
|
Opskriften er vist 50944 gange,
og udskrevet 1093 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer hb - 2008-05-17 09:05:54 HUSK : Flutes Hanne - 2005-01-01 01:01:01 olivenolie kan blendes med citron ( citron hører til dressingen) og basilikum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne