Carpacchio med rucola og parmesan

Carpacchio med rucola og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Salling

Indsendt :      Red :
Carpacchio med rucola og parmesan, billede 4 Carpacchio med rucola og parmesan, billede 1 Carpacchio med rucola og parmesan, billede 2 Carpacchio med rucola og parmesan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.velhængt okse- eller kalvefilet i papirtynde skiver
4 spsk.kraftig olivenolie
1 bdt.rucolasalat eller lidt radicchio
50 g.frisk parmesan ost i tynde flager
 Friskkværnet peber
 havsalt
 
Opskrift:
Pensel to store tallerkener med lidt af olivenolien. Bank evt. kødskiverne let med bagsiden af hånden og anret dem med salaten på 2 tallerkener. Stænk olivenolie over, drys osten på og krydder retten med friskkværnet peber samt salt og lad den trække, mens de Sicilianske landboller lunes.

Serveres med kold hvidvin og flutes eller f.eks. Sicilianske landboller med oregano.





karakterer:
Opskriften er vist 50948 gange,
og udskrevet 1093 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-17 09:05:54
HUSK : Flutes

  -   2005-01-01 01:01:01
olivenolie kan blendes med citron ( citron hører til dressingen) og basilikum