Pot Roast In Beer (Grydesteg i hvidtøl)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Læg kødet i en marinade af øl, nelliker, salt og peber i mindst 12 timer. Vend det nogle gange.
Tag kødet op og dup det tørt, rem marinaden. Brun kødet godt på alle sider i tælle eller smør i en stegegryde. Si marinaden og hæld halvdelen ved kødet sammen med de andre krydderier. læg låg på og lad kødet simre ved svag varme i 3-4 timer, og spæd op med bouillon og marinade efter behov. Skyen jævnes og smages til. Serveres med kartofler(mos) og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 19326 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne