Ribsgele med rød portvin
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Saft og sukker bringes i kog. Portvin til-sættes. Blå Melatin blandes med 2 spsk. sukker og drysses under omrøring iden kogende saft. Koges igennem i 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler.
fjernes fra varmen, skummes og hældes på små Atamonskyllede glas, der straks lukkes. |
|
Opskriften er vist 30040 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne