Hindbær-ribsgelé
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt : Red : |
|
|
Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og koges 1 minut. Sukkeret røres i. Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler. Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet. Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter
|
|
Opskriften er vist 18660 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2008-07-17 23:20:08 hvorfor starter man ikke med at fortælle hvordan man koger/laver saften... med venlig hilsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne