Hindbær-ribsgelé

Hindbær-ribsgelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.usødet ribssaft
5 dl.udsødet hindbærsaft
1 brevGul Melatin (40 g)
750 g.sukker
 
Opskrift:
Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og koges 1 minut. Sukkeret røres i. Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler. Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet. Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter





karakterer:
Opskriften er vist 18660 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-17 23:20:08
hvorfor starter man ikke med at fortælle hvordan man koger/laver saften... med venlig hilsen