Rå ribsgelé
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
|
|
Saften vrides ud af de rå bær. Sukker og Atamon drysses i saften under omrøring. Når sukkeret er smeltet, og saften begynder at gelere, fyldes den i Atamonskyllede geléglas, der lukkes nogle dage efter.
|
|
Opskriften er vist 27789 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ruth - 2022-09-24 14:39:22 Skal saften ikke koge for at smelte sukkeret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne