Thatziki - Tatziki

Thatziki - Tatziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Thatziki - Tatziki, billede 4 Thatziki - Tatziki, billede 1 Thatziki - Tatziki, billede 2 Thatziki - Tatziki, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl.yoghurt naturel
3 fedhvidløg - presset gennem hvidløgspresser
1 agurk
 olivenolie
1 spsk.tørret mynte
1 tsk.paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Yoghurten hældes i et klæde og afdryppes 2-3 timer Agurken rives, drysses med salt og står i ca et kvarter Herefter skylles den og al væden vrides af Den nu faste yoghurt blandes med hvidløg, lidt olie, paprika, mynte, salt og peber og agurk Tazikien skal stå og trække et par timer i køleskabet før den serveres Serveres som tilbehør f.eks Dolmars, tyrkiske frikadeller eller græsk farsbrød





karakterer:
Opskriften er vist 39769 gange,
og udskrevet 996 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-30 12:44:45
Fin opskrift. Har brugt græsk yoghurt 10%. Jeg bruger 1/3 af et kilo. Det syntes jeg er passende til 2 måltider

  -   2011-05-06 12:26:40
Den er super lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
paprika er nytt for meg!

  -   2005-01-01 01:01:01
savner:vineddik,sitronsaft.chreme fraice og husk:virgin olje og den lille blå oliven ved servering.